egy jópofa oldalt ajánlanék még, a www.wow-heroes.com -ot, ahol szintén karakterre kereshetsz (live pipát rakd be, hogy az aktuális dolgokat áthúzza a hivatalos armoryból). Ami érdekes benne, hogy pontozza minden cuccodat (valójában összeadja az item levelt és még ehhez bónuszba ad pontokat az enchantra, gemre), valamint ajánlatokat tesz, ha nem találja megfelelőnek. Értsd: mivel lusta vagyok, nekem vállas enchantból csak a régi Aldoros van meg (abból is a bénábbik), így azt nálam jól lepontozza, és írja hogy jó lenne ha farmolnám a Hodir reput a mostanában menő hunter dps váll enchanthoz. Ugyanígy a gemelésnél is összesíti, hogy hány zöld-kék-lila gemed van, valamint van egy összefoglaló a divatosabb insta achikról.
Ez így a főoldala a dolognak, ám ha már összeszedte ezeket az infókat, tud vele mást is, pl. playerek összehasonlítása, player ranking (megnézheted, hogy adott szerveren mondjuk hanyadik legjobb fury warrior vagy a gear pontok alapján), van ugyanígy guild információ, ahol a guild craftereit is kigyűjtögeti szépen egy helyre, ki mivel foglalatoskodik, valamint guild ranking is van persze. Van még jópofa statisztika, ez is működik filterrel külön talent szintig lebonta, hogy maradva a fury warrioroknál, milyen fegyvert használnak legtöbben mondjuk, illetve a fegyverek közül mi hány százalékban népszerű.
Ez persze bmw-nek címezve, de hátha más is van aki nem ismerte, szerintem jóság, ugyan nem unikum, régebben a beimba is hasonló volt pl.