Hali! Tegnap felhivtam egy régi barátnőmet, már vagy 2 hónapja nem beszéltünk. Teljesen ledöbbentett. Elmesélte, hogy szeretője egy nős pasinak, akinek van egy 2 éves gyereke és egy ilyen-olyan házassága (állitólag a pasit úgy fogta meg a neje, hogy a tudta nélkül teherbe esett, ill. volt egy előző felesége, aki ugyanezt tette, onnan van egy kamasz gyereke.)
Szóval, azt mondta, hogy ő már 41 éves, nem birja a magányt, (még sosem volt egy igazi kapcsolata szegénynek), nem akar többet egyedül lenni, legalább egy gyereket szeretne, - igy 3 hónapja abbahagyta a gyógyszer szedését, (amit a pasi nem tud) , és reméli, hogy teherbeesik. Ugyanakkor vállalja a gyereket egyedül is, úgy is, ha a pasi nem óhajt részt venni a nevelésben semmivel.
úúúúhhhhhh... hát megkukultam rendesen. Azt mondtam ugyan, hogy ez nem korrekt dolog, de ezt ő is tudja - azt mondta, arra a pontra jutott, hogy nem érdekli, nem birja tovább az egyedüllétet. Pl. próbált a neten ismerkedni, de akik irtak neki, nem jelentkeztek többé, mikor megkapták a fotóját. Valóban nem egy szépség, de nagyon értelmes, intellugens, kreativ, igazi művészlélek...
Ajjaj.... :-(((