ckerti Creative Commons License 2009.11.10 0 0 172

Az a bajod, hogy nem tudsz szelektálni :-)

Az ilyen sorokat át kell ugrani.

Mondjuk kicsit én is meglepődtem rajta, mert nem vártam ilyen előítéletes megjegyzéseket, ráadásul ez milyen megfogalmazás, meg hiba, amit az első pontban idéztél?

A költői kép szép, de szerintem is alaptalan, ráadásul egy -valószínüleg- futóműhangolási "hiba" mjiatt az általános minőséget kétségbe vonni elég elhamarkodott következtetésnek tűnik.

A 2. pontban viszont nem értek veled egyet 100%-ban, mert az eddigi Skodák -most a Roomsterről ne beszéljünk- kifejezetten a megszokott kategóriákba (kis autó, családi autó, utazó szedán) tartoztak, még akkoris, ha mindegyik kicsit kilógott a mértesávokból és kicsit praktikusabbra, vagy tágasabbra volt tervezve, mint az ellenfelek.

A Roomster volt az első, ami új kategóriában, vagy határozottan azok közé lett belőve és a Yeti a legelső, aminél az elsődleges szempont a jópofaság volt, mindamellett -szerintem- nagyon praktikus is lesz, de ez csak a csehek jó érzékét, tapasztalatát jelzi.

Szerintem -bár a hátsó ajtó valóban kicsit kicsi és a lábtér is lehetne nagyobb- nagy siker lesz az első árcsökkentés, akciós modellek megjelenése után és nagyon jót tesz a Skoda megítélésének.

UFF!

Én beszéltem. :-)

Előzmény: joemaster (170)