Nekem is úgy lett hogy a nagyszüleim már szerintem nem tudták nézni h mindíg azokkal a szar csepelekkel meg a bmx-el járkálok és adtak 50 ezret hogy vegyek magamnak egy bringát. Utána még kiegészítették 10-el mert megtudták hogy 60k volt.
Vannak a magnumnak hatalmas hibái: Első kormány mindíg elmozdul, 20 km-enként állítgatni kell, nyereget szintúgy, csak azt 100 méterenként kellene, bal hajtókar csavarja folyton kilazul, szintén 20 km-enként húzni, kormány úgy hajlik mint a gumi, a rettenetesen rossz mintázatú markolattól a hazavezető 18 km alatt vérhólyagos lett a
kezem. Ebből javítva lett: bal hajtókar:egy rongydarabból vágtam egy alátétet és most már 2800 km óta nem kellett húzni, markolat a 2. napon cserélve, most pedig kormány és az a vas ami a kormányt fogja, valamint ülés és ülésrúd csere lesz, meg veszek egy garnitúra fékbetétet mert már a másodikat majdnem lezabálta elől, hátul a második még jó. A gumik jók, a 6867 kilométeren egy elsődefektem volt, de úgy hogy a szeméttelepen krosszozunk. 2008 július 28 óta van meg, ezalatt 6867 kilométert ment. a mostani állapota ami a használatból ered:most jön a 3. garnitúra fékbetét és az ülés is kezd gallyra menni. Nagyon sokat túráztam vele, nyári szünetbe volt olyan nap amikor 60 km-t mentünk a haverokkal a faluba összevissza vagy a szomszéd városba pl.:alkatrészért 20 km-re, vagy a haverhoz ottaludni 30 km-re.