Igazad van, lehúznak a felültervezett fűtéssel, lehúznak a közös költségben szereplő tételek elmaradásával, lehúznak az ipari gáz fogyasztó mivoltunkból kifolyólag, a túlzott vízfelmelegítési díjjal, stb...
Szerintem is jobb lenne, ha elzárnák a gázt, az kijózanító hatással tud lenni, még a liliomdomra is, hiszen így eladhatatlanok lesznek a bentragadt lakásaik.
Az állandó pótbefizetés nem vezet sehová sem, sőt rombolja a fizetési morált, hiszen a csalódott tisztességesen fizetőknél is előbb-utóbb betelik a pohár. Én például nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy mások helyett fizetgessek.
Spenóttól kérdezném, hogyha már rég kint vannak a fizetési meghagyások, akkor hol van a pénz? Minek kell pótbefizetnünk? Cálfold meg azt a tényt, hogy a legnagyobb adósunknak, a liliomdombnak még egyetlen egy fizetési meghagyás sem ment ki ez idáig! Ezt mondták a közgyűlésen. Az új kk-val annyi a bajom, hogy a legegyszerűbb megoldást választotta, vagyis a pótbefizetést, amire még egy gyengébb képességű kk (Mérész) is rájött. Az SZVB tagokról meg csak annyit, itt a régiekre gondolok, hogy le kellett volna mondaniuk egytől egyig, mivel támogatták a végletekig az europeát.