Vlad19 Creative Commons License 2009.11.07 0 0 8911
Ahogy Mumtaz írja ez mind igaz. Még annyit hozzáfűznék hogy ugye gázból is vannak már egyre modernebb rendszerek. Enyémbe és Mumtazéba még reduktoros rendszer van, de már létezik injektoros gázrendszer is. persze ára ennek valamivel több, de jobb hatásfokkal dolgozik, kevesebb a fogyasztás, és jobban optimalizált a teljesitmény. meg feltételezem hogy nem lehet belekergetni a gyári megengedettnél magasabb fordulatszámba. De én a sima reduktorossal is meg vagyok elégedve nagyon. A motornak pedig még jobb is a gázüzem, mint a benzin, élettartam növekedés várható, persze megfelelő karbantartás mellett.
Enyémbe pótkeréktartály van. 53 literes. ami azt jelenti hogy 45 liter fér bele kb. El lehet vele döcögni országszerte bármerre. A tartályról még annyit hogy szigorú követelményeknek kell megfelelnie. Ezért nem is örök élettartamra adják, hanem 10 évig érvényes. De ez még meghosszabbitható +5 évvel később.
Egyetlen igazi negativuma a gázüzemnek hogy ki vagyunk tiltva a mélygarázsokból :-(( Meg sok helyen (tévesen) a parkolóházakból is
Előzmény: otto16V1,6i (8909)