macmester Creative Commons License 2009.11.06 0 0 8

Hmm... jó kérdés, és ez egy -10 pont nálam...

Hogy választható-e, nem tom, mivel ez ugyláttam multilingual, német, lenygel, magyar és még sokféle... és biztos angol is...

Lehet, nem figyeltem a telepítésnél...

Mindenesetre a magyarral kitörölheti a fenekét aki nem tud angolul... Miért?

Mivel csak az írott van lefordítva, többé kevésbé jól... az összes párbeszéd úgy néz ki, akivel beszélsz perceket beszél angolul hozzád...  majd megjelenik lent a 2-6 féle opcionális válasz magyarúl, vársz még, vársz még... és ekkor fent a képernyő tetején megjelenik 1 mondtba, hogy nagyjából miről is hablatyolt eddig XY, na és ekkor nyomhatsz valamit lent...

persze én nem várom meg, hogy megjelenjen, nyomom amit gondolok, szóval nekem nagyon tudathasadásos a játék... mivel hol angolúl hol magyarul kell gondolkodnom

(nekem nem gond, kétnyelvű vagyok :)

OPPSSSZZZ... a beálításoknál azt hiszem át lehet állítani a nyelvet... na majd megnézem, vagy játék közben is, vagy csak az elején...(az biztos, hogy installnál felmegy minden és a 100% körül, megy fel a hun/ könyvtár anyaga...

Amúgy a játék szép, 16:10 1680x1050  max részlet, max textúra, igaz csak 2x élsimítás, de egy régi procival (egymagos P4 3000) és egy közepes (ATI4850 kártya)

reccenés nélkül gyönyörűen fut...

A betöltések 20-30sec szóval elmegy...

A kezelés egyszerű és logikus...

A karaktergenerálás elég fapados, mert, pl. törpével lehet igen jó "szerencsevadászt gyártani" de a fene akar büdös törpe lenni... szóval marad az ember...

Az elf alapbeállításai csak mágussnak jók :S

szóval elég kötött mivel, mi legyen a gamer...

zene jó, hangulatos, az oktató játék is stimmel...

és profi a megjelenítés... bár jót röhögtem a "tangás" hapsikon, és nőkön...

(((a bevezető játékab, ha ember vagy akkor anyáddal együtt harcolsz... adhatsz neki cuccokat akkor nem hal meg mindig, de a végén mindent el kell venni tőle, mert marad, és a pénz az pénz :))))

egyenlőre a nyelv/feliratot leszámítva szorakoztató... és elég komplex, a képesség/harc/páncé/sebzés rendszer... és gyönyörű, bár elég idétlen, hogy ha harcolsz utána csupa vér vagy... ami egy idő után eltűnik...

Ja és midne faj máshogy kezd... más a kezdeti történés... (ezt kipróbáltam)

Előzmény: a Bloom (7)