képhiba Creative Commons License 2009.11.05 0 0 49597

NAPLÓ NAPLÓ NAPLÓ

Napló lapozása: |<<   <<   <    [1325/1325]    >   >>   >>|

Szakács Béla

2009. 11. 02. hétfõ, 12:35:48 óra

Kedves Naplóm!

Kellemes munkavégzési délelőttön vagyunk túl. Szinte 9.36-tól folyamatosan dolgoztunk, kivéve a kávézolási időszakot. Úgyhogy mostmár jöhet a kiváló ebédlehetőség. Dalnokiné Esztike szerint néha nem árt belehuzni a munka dandárjába, mert különben kisünk a gyakorlatból. Nándi jól elfáradt, mert ő még nincs hozzászokva az ilyen lenduletes sebbességbe ágyazott munkaintenzivitásba. Nem ehhez szokott. Ebéd után kicsit már lassítunk mert az is kell.
A hétvégén semmi különös nem történt, mert nem néztem tévét. Így aztán én nyugodt vagyok, mert elkerültek a rossz hírek. Viszont kellemes olvasmányélménnyel gyarapodtam. A könyv lényege, hogy ókori mendemondák valyon igazak voltak-e, vagy csak kitalálták az évszázadok során. Úgy mint Szodora és Gomora valóban rendkivül bűnös volt-e vagy csak picit. Vagy, hogy Karthagot tényleg beszórták-e asztali sóval, vagy csak így elterjedt és nem is igaz. Csak olyan asszociációs alapon. Mint pl. falra hányt borsó, amit igazából nem szokat az emberek megtenni, csak mesélnek rólla.