Bűvössárkány
2009.11.05
|
|
0 0
49595
|
Napló lapozása: |<< << < [1326/1326] > >> >>| Szakács Béla 2009. 11. 05. csütörtök, 15:36:28 óra Kedves Naplóm! A Nagyfőnök már évek óta mondogatja, hogy leszokik a cigarettáról és most megtette az első lépéseket. Vásárolt elektromos cigarettát. Én még nem láttam ilyet, de ma reggel megtapasztaltam a látványát. A cigaretta műanyagból készült és konnektorban kell feltölteni, illetve valami kapszulát kell kicserélni, ha már fogytán van a füst. Merthogy füstöl, mint az igazi! A vizet a környezeti légkörből szerzi be és átalakitja, én legalábbis úgy sejtem, mert az a pici kapuszala nem tudna vizet tárolni. Talán a pára? Igazából nem tudom, mert tudományosan nem közelitettem meg. És fontos még, hogyha a Nagyfőnök épp elektromosan cigizik, akkor világit a vége. Szóval hatásfokilag szinte megtévesztő. Most aztán az összes dohányos kolégám elhatározta, hogy ők is divatot alkotnak, mert érdekli őket. Az a lényeg, hogy egészség szempontjából előnyös legyen és akkor ez pozitiv irányba mutató lépés. |
|