KIKERICS Creative Commons License 2009.11.03 0 0 284
"Mint mondottad volt, állt rendőr a bíróság elé. Akkor pedig civilek csak véleményezhetnek, nem ítélkezhetnek."

Állt rendőr a bíróság előtt, sőt, ha jól tudom volt olyan, akit elítélt a bíróság, s volt olyan, akit az említett hamis tanúskodások, falazások miatt nem. És ahogy Sólyom nagyon pontosan megfogalmazta volt, ezeknek az ügyeknek a felderítése, vagyis a rendőrök, mint az államot képviselő hivatalos személyek által elkövetett bűncselekmények kivizsgálása és lezárása a jogállamiság próbája lesz.
A törvénytelenségek már a rendőrök utcára vonulásával megkezdődtek, hisz azonosítószám, vagy egyéb jelzés nélkül nem mehettek volna bevetésre. Folytatódott azzal, hogy vétlen, a randalírozásokban részt nem vevő emberekkel szemben is felléptek, sőt erőszakot alkalmaztak, mi több a lefogott, fogdába zárt embereket az több rendőrőrsön is megalázták, megverték. Szakmányban születtek a bíróságokon, pusztán a rendőrök tanúvallomásai alapján előzetes letartóztatásokat elrendelő határozatok. Az utcán törvénytelenségeket elkövető rendőrök falaztak egymásnak, hisz nekik falaztak a parancsnokaik, a parancsnokaiknak pedig a rendőri vezetők, nekik pedig a miniszter és a miniszterelnök. Mindenki szem a láncban.

Isten ments, hogy ítélkezzek! Csupán a véleményemet írom le.

"én meg, amilyen feledékeny vagyok, már arra sem emlékszem, mit kaptak azok a "békés járókelők és tüntetők ", akik a kb. 3oo rendőrt megsebesítették..."

Látod, és ezt most, kérlek, ne vedd személyeskedésnek, ez volt Gyurcsányék leggusztustalanabb hazugsága, amivel mentegették magukat! S most te is ezzel jössz. Galádság összemosni a köztörvényes bűnöző randalírozókat a békés tüntetőkkel és járókelőkkel. Ezt próbálták meg Bolgár György műsorában is a Kruchina testvérekkel. Aljas rágalmakkal igyekeztek mentegetni a hatalom törvénytelenségeit, azt próbálták bizonyítani, hogy vétlen embernek ott és akkor baja nem eshetett, aki sérelmet szenvedett, mind bűnöző. Csakhogy ezt sokan, sokszor cáfolták, s bizonyították, hogy ezek az állítások hazugságok. Olvastad Bodoky Tamás könyvét, a Túlkapások címűt? Ha nem, melegen ajánlom.

(Érdekes, hogy a Fradi pályán randalírozók, mint legutóbb is, sértetlenül hagyhatják el a területet, miután kitombolták magukat. Nem jól van ez így.)
Előzmény: mavtelep (278)