Mr Spock
2009.11.03
|
|
0 0
44567
|
Mar leirtam a nezeteimet az egeszsegbiztositasrol. Peldanak hoztam a kotelezosegre az autobiztositast. Igen, leirtad. Abbol lesz majd a magyar, SZTK es Laszlo korhaz szintu ellatas. Soha nem felejtem el, kozvetlenul az egyetem utan felvettek a Bajcsy korhazba a sebeszetre. Ahol négy ev utan sebesz szakorvossa kepeztek volna. Na de erre nem volt ido. Egy napot nem toltottem a Bajcsy korhazban. A legelso nap at lettem kuldve a Laszlo korhazba, ahol az egyik sebesz lebetegedett, es kellett valaki a kampozasra. Ami még bele is fert volna a "tanulasba". Na de onnan 2 honap utan athelyeztek a Kobanyai uti SZTK-ba sebesz szakorvosnak. En teljes dobbenettel probaltam vitatkozni, hogy "na de hol vagyok en még attol hogy szakorvos legyek". Ugy neztek ram mintha a Marsrol eppen leszalltam volna. "Hol elsz te ocsi? Kit erdekel hogy te igazan szakorvos vagy-e vagy sem? Ott most szukseg van egy sebesz szakorvosra, es most eppen te allsz ehhez a legkozelebb. Ugyesnek tunsz, jo kezed van, tetszik, nem tetszik, holnaptol jelenj ott meg es kesz". Es ez lett. Egy honapig a verejtek csurgott rolam a remulettol, hogy hany embert fogok megolni azaltal, hogy 4 ev helyett 5 honapos gyakorlattal kell hogy szakorvoskent mukodjek. Szerencsere felig-meddig igazuk volt, mert vegulis kepes voltam helyt allni, legalabbis arra a nehany honapra mielott elhagytam az orszagot. Na de erre alapitani egy orszag egeszsegugyi ellatasat? Komolyan? |
Előzmény: Törölt nick (44566)
|
|