Nagyszerű:)) Örülök veled:))
Első lépés volt helyretenni a pociját, gratula, ez sikerült! Most ahogyan növekszik lassan emelheted az adagját, apránként.
A csipa nem jellemző, az inkább tünet volt. Lehetett allergia tünete is, de lehetett egy mandulagyulladás tünete is. Az sajna jellemző a babafundikra. Észre sem lehet rajtuk venni, vidámak...stb. Én rutinból nézem a mandulájukat:)
Ha rendben az emésztés, akkor kevesebb nyavaja kapja el őket, nem véletlen a vesszőparipám a kaja és emésztés!
Kutyaház...nekem az a tapasztalatom, hogy a fundik szeretik a nagylégterű lakhelyeket. Amit elfogadnak az kb az a méret, amit Maci kapott:)) Túl vagyok már rég pár kísérleten, hogy "összegömbölyödve beleférsz te csacsi, melegebb lesz neked"...nem mentek bele. Egy felnőtt fundi örömmel sziesztázik egy akkora házikóban, ahol oldalra fekve kényelmesen kinyúlhat. Ez kb. akkora, mint macipofáék új háza.
Macipofa!
Lehet 85 cm is a belmagassága, de ha így használja talán maradhat is, Te döntöd el! Persze könnyebben felfekszik a tetejére az alacsonyabbnak:)) Annál alacsonyabba megintcsak nem akar bemenni esetleg nagykorában.
pussza