Szere28
2009.10.31
|
|
0 0
780
|
Üdv! Azért mert mallosi nem veri derékbe a gyári minöséget.Sok alkatrészt a mallosi gyárt az apriliának alkatrészt csak aprilia felirtat van rajta és nem mallossi és semmivel nem jobb mind a gyári ugyan abban az alkatrészben mert ugyan az :-).Na itt van a buktató benne csak ezt sokan nem tudják.Az már más mikor kimondottan mondjuk a mallossi vagy a pollini gyárt erősitett kivitelt vagy tuning kivitelt de annak megkérik az árat is jelentösen.Masz az árak közöt van külömbség.Pl én nem szeretem se a mallosi se a pollini variátort mert nem lehet bele tenni zsir töltett és irdatlan modom zabálja a por a variátor görgöket és a házat.Meg tudjátok nálum jelentösen sok alkatrésznek elvan tulozva az ára.mondok egy pl.Kipuf leora tunind 80e ,de ebböl a fele csak haszon a kereskedönek.Akkor erre még rájon a szállitási dij a gyártónak a haszna és mit látunk 20e-ért kerül ki a gyárból mi meg 80-ért kapjuk.Hm minő meglepő.Na azért vannak ott az árak ahol.Ezt honnan tudom kérdezitek magatokban.Hát onnan h egy ideig foglalkoztam én is behozatalal és elég sok érdekes dolgot láttam. |
Előzmény: cula-cc (779)
|
|