Mr Spock
2009.10.29
|
|
0 0
44530
|
Te talan emlexel, a 70-es evekben (nemtudom a pontos evet) NY, NJ, allamokban 350,000 gyerek eltunt. (ez az adohivatal IRS adatai szerint van) Egyesek azt alitjak, hogy foldonkivuliek elraboltak oket.
Masok meg olyan keptelen otletekkel jonnek, hogy ez azert volt, mert attol az evtol kezdve bekelett irni az SS#-ot az eltartottak listajara az adobevallason.
Meg mindig nemtudom melyik az igaz.Induljunk ki abbol, hogy nem a foldonkivuliek raboltak el oket. Tehat marad valamifele statisztikai manipulacio. Egyet ezek kozul szemelyesen kovettem. A 80-as evekben havonkent kaptam a CDC AIDS riportjat, egeszen a 90-es evek kozepeig. Nem emlekszem a pontos evszamokra (elo tudnam keresni, de most nincs kedvem), de valamikor a 80-as evek vegen jelentettek X szamu embert akik USA-ban AIDS-ben haltak meg. A 90-es evek elejen kaptam egy honapban egy riportot, amiben a szamok valahogy "nem stimmeltek". Nem hiszem hogy rajtam kivul sokan vettek eszre, de nekem valahogy van egy "kulon erzekem" szamokkal kapcsolatban (a grocery store listan peldaul azonnal eszreveszem, ha az osszeg nem stimmel. Pedig nem szamolok utana, csak "megerzem". Es mindig igazam van (valamit hozzatettek ami nem volt ott....ez még a szkennelesi idok elottrol)). Na mindegy, szoval a CDC statisztikaban "valami nem stimmel". Utanaszamolok, keresem a regi adatokat, megtalalom. Utanaszamolok. Jé.....tobbezer ember "feleledt" a 90-es evek statisztikaja szerint, akik már egyszer meghaltak a 80-as eves statisztikai szerint. Tehat csaltak. Tevedesrol szo sem lehetett, mert utananeztem, az elotte levo adatokat, a kesobb megjelent adatokat, es a csalas fenn volt tartva (tehat nem EGY elirt szamrol volt szo). Nagyonis elkepzelheto, hogy valami hasonlorol lehetett szo az "eltunt" 350 ezer gyerekkel kapcsolatban. |
|