4csin már meg is válaszolta helyettem.
Persze, hogy lejött nekem is egyből, hogy ez egy reklám, de annyi törvényt és szabályzatot szegtek meg ezzel a reklámkampánnyal, hogy ez verte ki a biztosítékot.
Sajnálattal olvasom azon hozzászólásokat, amelyek az én értelmi felfogásomat ill koromat taglalják. Ezek egy részére már csak azért nem válaszolok, mert arra a szintre már nem akarok lesüllyedni.
Egyébként igen ez a Golfos dolog is elég inkorrekt, hogy finoman fogalmazzak, de az is amit az egyik telefontársaság (amihez én is tartozok, bár lehet, h nem sokáig) művelt augusztus végén: kaptam egy sms-t tőlük, és mivel ezek a reklám sms-ek nem érdekelnek, azonnal kitörlöm. De a párom nem.
Az sms tartalmazta, hogy 15 napig ingyen netezhetek a telefonomon. Ha nem mondom le a szolgáltatást egy sms-sel, akkor aktiválják végleg a szolgáltatást, amiért fizethetek... Bementem a telefontársaság debreceni központjába, és kivertem a balhét, hogy mit képzelnek magukról. Megkértem, hogy semmilyen sms-t ne küldjenek. Azt mondták, h a 1270-t hívjam és majd ők tudnak segíteni. Hát nem sikerült semmit elérnem. Jönnek tovább a kéretlen sms-ek.