cara77
2009.10.28
|
|
0 0
2859
|
sway, bocsi, hogy csak most válaszolok, mert szabin voltunk pár napot. Szóval nálunk mind az első, mind a második természetes szülésnek indult, csak sajnos nem akart haladni. Az elsővel huszonx, a másodikkal közel 30 órát vajúdtam, mire a doki feladta és a császár mellett döntött (30 óra után volt 4cm a tágulás). A végén már úgy éreztem, hogy ő jobban harcol azért, hogy természetes szülés legyen, mint én. Egyébként azt mondta, hogy akár még a harmadik is lehetne természetes szülés két császár után, ha nem rólam lenne szó, vagyis ha az első két szülés olyan indok miatt végződött volna császárral, ami a harmadik szülés gyors lefolyását engedné (pl. nyakra tekeredett köldökzsinór, elsőre faros baba, stb.), mert nálam már azért nem várnak sokáig, nehogy az előző vágásokkal gond legyen a hosszú vajúdás miatt. Szóval a döntés a dokin múlik, van aki császár után már nem enged mást, és mint látod, van aki kettő császár után is elméletileg engedi a természetes szülést. Kívánom neked, hogy sikerüljön, mert biztosan feledhetetlen élmény! |
Előzmény: Törölt nick (2843)
|
|