Szorgos Creative Commons License 2009.10.28 0 0 6614
Na és egy kis más téma.

Segítsetek már légyszives mit csináljak?

2009 07. 16.-án vásároltam a neten egy fényképezőgépet egy vidéki cégtől. 10.09-én a szakszervíz kiadott a gépért cserébe egy cserére jogosító papírt mivel elromlott az elektrónikája. Leküldtem a cégnek minden papírt és azóta vívok a tulajjal mert nem hajlandó visszafizetni a gép árát és követelte rajtam a rossz készüléket. Először szerettem volna egy ugyanolyan gépet, de már nincs nekik, akkor kértem küldjön egy listát hasonló árkategóriába. Küldött is 3 géptipust ami mind 10 ezerrel drágább. Kértem, hogy mivel ez nem felel meg utalja vissza a pénzem. Folyamatosan a jogászához irányít akit hiába hívok nem veszi fel a telefont. A tulaj szerint a beszállító felszámolás alatt van és azért húzódik az ügy. Mondtam neki én tőle vásároltam semmi közöm a másik céghez ez legyen az ő gondja. Most már az emailjeimre sem válaszol. Azt írta legutóbb, hogy felhívja a szervizt mert az ő kötelességük lenni cseregépet adni. Én fel is hívtam a szervizt, hogy ez a jóember miről ábrándozik és kiröhögték az ötletét. Tegnap megint írtam neki, hogy utalja a pénzem, mert 2 nap múlva kénytelen leszek a Fogyasztóvédők-höz fordulni. A röhely az, hogy 16 ezer Ft-ról van szó ami nekem elég nagy pénz és hiányzik a gép is. Addig nem tudok másikat venni, míg innen vissza nem kapom a pénzt. Szerintetek mit lehet tenni?