Szorgos Creative Commons License 2009.10.28 0 0 6601
Szép napot Mindenkinek!
Látom jó kis gumicsontot dobtam elétek. :DD Hogy felpezsdült az élet a topikon. :)

Na szóval az első két kép a Rózsa 63 előtt készült, ahol kb. 2-3 évvel ezelőtt még faház mászóka és mittomén milyen dizájnos csupa fa cucc volt. Aztán egyszercsak felpakolták és elvitték. Lett helyette egy csúzda, homokozó és egy körmászóka. Idén a körmászókát is áttették a a park másik végébe szintén elkerített részébe itt meg maradt a csupasz csúzda és a homokozó. Sehol egy pad ahova a szülők leülhetnének, vagy a kicsit leültetni pihenni ha kimerült a nagy rohangászásba. Ez itt visszafejlődött. A Bárdosba viszont elész szép teret alakítottak ki.
Ami mi előttünkl van 2 homokozó ott feltörték a párkányokat amire lelehette ülni és kész, nem tudom lesz e még valami folytatás, bár sok szükség nincs rá, mert egész nyáron vagy 5 kikrampusz szórta csak a homokot.
Viszont így nem tudtak a kedves lakók kiülni és bokáig összszotyizni a területet és otthagyni az üdítős flakonokat.
Igen én is emlékszem a régi játszótérre ahol felnőttem és arra is, hogy neki szaladtam a hintának és felrepedt a bőröm, mégse akarták ezért börtönbe zárni a szüleimet, mivel a saját figyelmetlenségem áldozata lettem. Szerintem, ha egy gyereket búra alatt tartanak és minden kisebb sérüléstől is megóvnak akkor sose fogja megtanulni, hogy mire kell vigyázni.
A kavics meg igenis jó és egészséges rajta a járás. :) Túl elpuhult a mai ember. :)