Geza77 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 11849

Köszönöm a gumitörténelmet...:)

Persze,ez mind szép és jó,de nem változtat azon a tényen,hogyha valaki béna,akkor szinte mindegy...mivel pécsi vagyok gyakorlásként kb.15 éve járunk a Mecsekbe autózni,van már némi tapasztalat téilgumi ügyben.Mivel ralisprintben megyünk,igen sokat segít a hóban,latyakban,esetenként jéges úton autózás.Itt 70-80 km-es sebességnél megtanulható az,ami körülbelül 150-nél történik aszfalton,persze utóbbihoz kissé gyorsabb reflexek szükségesek:)

Visszatérve a városi téli autózáshoz,számtalanszor láttam már,hogy a madár 20 milliós autójával,a legdrágább téligumival,10 ezres fordulaton áll egyhelyben,mert annyi esze sincs,hogy ilyenkor alacsony nyomatékkal kell indulni,haladni.

Nem tudnak az emberek ( kis kivétellel ) hóban autózni.Más országokban ezt nem véletlenül oktatják.Persze nem mindenkinek a határait kell próbálgatni a fák között,de pl.egy parkolóban is lehetne gyakorolgatni,hogy ezt ne "éles"forgalomban tegye.

Sztem az itt korábban említett gumik bármelyike tökéletes utcai,normál tempóra,megfelelő vezetői tudás mellett.

Előzmény: stevie w (11847)