Bumesz Creative Commons License 2009.10.27 0 0 85
Halihó! Dettó ugyanez a probléma. Én is a múlt héten vettem egy Asus K50IN laptopot. Ugyanígy telepítés közben is folyamatosan 6-7Hz-el villog. Amikor betölt a rendszer akkor is ugyanez. Megnéztem szoftverrel, a vincseszter használata 0% amikor üresben van és nem csinálok semmit rajta, tehát nem dolgozik a vinya. Először egy sufnis XP-t toltam rá arra is gyanakodtam, jó akkor uccuneki rakjuk rá az eredetit. Jó ezzel sem lettem előrébb, változatlanul indexelt. Kiszedtem az aksit, és csak hálózatról, levettem hálózatról, csak aksiról, aksit töltve hálózatról... mindig ugyan az volt az eredmény. Biosban szinte semmit nem lehet állítani, na én ezt a sok semmit mind végigpróbáltam, az eredmény meglepő módon szintén semmi lett, tehát még mindig dolgozik a kis ledünk. Most jutottam el arra a szintre, hogy levonjak egy következtetést: vagy széria "hiba" és ez ilyen (ami nem túl normális), vagy valamit akar nekünk jelezni a kis okos led, csak mi nem jövünk rá, ám a gépkönyvben meg sehol nincs dekódoló az üzenetéhez. Lehetne még biost frissíteni, de mivel vadi új gépről lévén szó kételkedem benne. Megeshet az is, hogy a SATA vezérlésnél bahtak el valamit, sajnos meghalt a tudományom.
Ha valaki tud valami okosat ehhez hozzáfűzni akkor azt örömmel venném/vennénk, mert úgy látom már velem is bővült az érthetetlenek tábora.
Üdv
Előzmény: Petya22 (67)