én meg úgy általában nem vagyok oda a koreai filmekért, elég furcsa a gondolkodásuk és a lelkiviláguk a koreaiknak. a japánok viszont nagyon bejönnek, rokonlelkek velem (azt is tudom miért). igaz, mindkettőjükre érvényes a rettenetes érzelmesség, de már hozzászoktam valamelyest. viszont a két nép mentalitása és lelkülete nagyon különböző.
szerintem ez a sorozat nem unalmas, jó a sztrori, amolyan népmesei, sok titkot rejteget, amit idővel felfednek. a sok főzés engem egyáltalán nem zavar, sőt. mondom annak ellenére, hogy kevés dolgot ennék meg belőle, de a tálalás mindig csodálatos. egész jók a karakterek és a színészi játék. a főhősnő a legszebb és övé a legjobb alakítás is, ami nem meglepő, mert nagyon tehetséges színésznő más filmekben is. érzelmekből pont annyi van amennyi szükséges egy ilyen történelmi mese-drámában, nem esnek át a ló másik oldalára, mint sok más film esetében, jó az arány.
a Rain sztori nem tudom mennyire hiteles, lehet csak szoros barátok voltak, ki tudja...
a színésznő volt már házas korábban, most idén ment férjhez újra (de nem Rain-hoz).
Rain-t már nem nagyon kedvelem, nem úgy mint korábban. kissé fejébe szállt a dicsőség, elég nagyképű lett, ami sajnos már a színpadról is lejön. a zenei munkássága is hanyatlik, egyre kiszámíthatóbb és unalmasabb. mindig a meztelen felsőtestét mutogatja, ami visszataszító tud lenni.
Se7en-t jobban szeretem, ő nem nagyképű, nem mutogatja a testét (pedig van neki is), sokkal szimpatikusabb személyiség, ugyanakkor jobb énekes, mint Rain, a hangja szebb, meg mint pasi is szebb. remélem jól érzi magát az USA-ban, persze ott is a nőket bűvöli, egy igazi szívtipró, sármmal, meg egyebekkel :)) de a lényeg, hogy soha nem játssza túl magát, mindig közvetlen, őszinte és természetes. na ez Rain-ra már nem áll.
Se7en