unisignal_aefh Creative Commons License 2009.10.26 0 0 548
Kedves György!

Jobb lett volna ha privát levelet küldesz nekem, de ahogy gondolod:

Levélben kaptam tőletek egy nagyon kecsegtető viszonteladói ajánlatot. Nagyon örültem neki, mert óriási kedvezmények szerepeltek rajta. Nagyjából tudtam az áraitokat, fejben kalkulálva arra jutottam megéri aláírni és visszaküldeni nektek! Nem értem hogy miért mondod hogy nem írtam alá?!
Amikor viszont megkaptam az aktuális listaáratokat megdöbbenve tapasztaltam, hogy az árakat annyival emeltétek fel mint amekkora kedvezményt adtok :( Letört a szarvam, megmondom őszintén csalódtam, főleg akkor amikor azt hallom hogy nálatok ugyanannyiért vagy olcsóbban veszi meg a végfelhasználó mint nálam. A hírneveteket nem csorbítom, nem kicsi reklámot csináltam nektek, ha van kedved olvass vissza ebben meg a hasonló topikokban. A honlapom címlapján szerepeltek, a gépemet hetente mutatom meg érdeklődőknek. Eladni pedig nem tudom, mert ha ráteszem a minimális hasznomat, drágább vagyok mint ti! Így hogyan dolgozzunk együtt??? Kíváncsi lennék hányan vásároltak nálatok (olcsóbban) gépet olyanok, akik felhívtak engem telefonon érdeklődni, vagy eljöttek ide személyesen!
490 nettó? Nekem miért küldtetek olyan árlistát amiben ez listaáron 779 ezer + ÁFA????
Előzmény: Törölt nick (542)