Törölt nick Creative Commons License 2009.10.26 0 0 546
"ezt mi is így csináljuk, de attól függetlenül, hogy az a valaki kereskedő vagy felhasználó" úgy érted hogy akinek van 50db saját lakása... hümmm minket ezek a magán emberek elkerülnek.... 1x volt olyan felhasználó aki 270 db vásárolt tőlünk egyben, ő is jó árat kapott... de aki 1 et az tuti nem kap olyat sem mint aki 10-et.

Az aki ezt mondja annál az a helyzet, hogy a gépe túl drága ahoz hogy még nomális áron beleférjen egy kereskedő.
Mert ha neked én azt mondom eladok neked 50db al több gépet és te azt mondod nem... akkor.... hát nem tudom...

Igen a viszonteladó csinál promociót... pl az egyik vidéki most a helyi rádióban reklámoz minket... de írt már újságcikket is... és fentartja a készletét, havonta küldi hozzám az embereit tanulni stb stb, és a helyi ügyfelem megkapja helyben szakmailag korrekt tájékoztatással helyi garanciával.

És igen ha hozzám vagy máshoz mégy ugyanazt 1 2 ezer ft difivel ugyanannyiért kapod meg.

De hidd el szinte nincs az a termék aminek az árában nincs egy kis eltérés... pl egy autóban, egy hűtőben stb...

Mindenkinek lehetnek saját promociói stb...

Sok féle viszonteladó van. Van akivel van szerződésünk, és van aki csak veszi és eladja. Rájuk nem hathatok, árban annyit mint aki aláírta a szerződésünket.

De azt hiszem ezt nem korrektnek nevezni bátorság...vagy még több. Inkorrekt, mert te egy másik üzleti modelt követsz, de kijelenteni ki modelje a jobb... ezt az élet dönti el.

Mi azt az utat járjuk, hogy ha az ország másik végében lévő ügyfél az hozzá közel kapjon megfelelő tájékoztatást, és aki neked hazudik, hogy mennyit tud azt sajnálom, ezzel nem lehet fűtést kiváltani, hűtést sem csak nagyon kihegyezett esetekben.
Ez arra való, hogy kellemes levegő legyen a lakásban a lehető legkisebb energia felhasználással és aki nagyon mást mond nem mond igazat. Kell egy házba + bevitt teljesítmény... és ha én Pócsi György vagyok az Aldestől te ki vagy?

Vádaskodni könyebb mint szembe nézni vagy felhívni. Mert annyira nem is vagyunk messze egymástól ugye :)

Igen uraim.. a konkurencia nem mindíg dugja kesztyübe a kezét. :)
Előzmény: Pitylogós (545)