vizus Creative Commons License 2009.10.26 0 0 6028
Valóban ez lenne a legegyszerűbb, azt hiszem a Word 2003 már minden iskolában ott van. Mondjuk ennek is van hátránya. Mivel a régi fájlok a képeket csatolva tartalmazzák, és több száz fájl átszerkesztéséhez nincs időm ( Amikor belementem a képeket, néhánynak megnő a mérete, tehát újra kell szerkesztgetni az oladalakat. ), ezért aki letölti, létre kell hozzon egy K substot. A leírás, és egy ksubst bat fájl ott van a lemezen, de egy informatikában jártalan rajztanár természetesen az iskolai informatikushoz kell forduljon, akitől megtudja, hogy az nem kompatibilis a vezetékrendszerük erezetével, át kellene konvertálni, ami viszont megfordítaná a dipólustöltést az ekrazitcellákban, szóval csókoltatja a dilettáns weblapot, amiről itt neki töltögetnie kellene.
Ne feledjük: az iskolában minőségi munkát végezni igyekvő vizuális kultúra tanár egyelőre többnyire ( a néhány százaléknyi kivételt képező iskoláktól sűrű elnézés kérve) ugyanolyan rendszeridegen elem, mint a régi szocpolgazdmaxbazdmex világban volt, szóval még mindig az a maximális esélye, hogy odakuncsorog feletteseihez, és kér engedélyt, hogy az innen-onnan ingyen, saját pénzen összeszedett eszözeivel dolgozhasson.

De azt hiszem mégis csak ez lesz a járható út. Tartottam tőle, hogy gond lehet belőle, hogy a régi öreg fájlok közül egy csomónak, meg egy csomó képnek nagybetűs a neve. ( És ugye az ftp feltöltésnél ezek nem mennek át) De úgy látom, a hiperhivatkozások szempontjából nincs megkülönböztetve nagybetű, kisbetű. Átírtam párat kisbetűsre, és ott maradt a csatolt kép, sőt, a másik fájlban lévő hiperhivatkozásban is kisbetűsre íródott át a link. Van egy kis segédprogramom ami egész könyvtárrendszerekben megcsinálja, és a HTML fájlokon belül is.

Szóval feltölteni fel tudom. De hogy töltik le? Én most azt ajánlom, hogy .. " A httrack.com oldalon állítólag van egy ingyenes program, amivel egész weblapok töltehtőek le, tehát ezzel célszerű lementeni a saját winchesterre a Kapcsoskönyvet. "

Manapság hogyan menne ez a teljes állomány letöltés?
Előzmény: Simulacrum (6026)