Paleokrites Creative Commons License 2009.10.26 0 0 531
...., elmondok egy igaz történetet.... Eddig nem meséltem erről, de ez a jelenség egyre jobban szedi úgymond áldozatait a hívők körében is.....

Van egy középkorú hölgy, aki gyermekségétől fogva hívő...volt...., ma is az persze....

Rendszeresen olvassa a bibliát, igevezetőt használ, pünkösdi felekezet tagja..., imádkozik ahogyan szokás, ahogyan kell, ahogyan indítva érzi magát, mint mindenki más keresztény....

3 gyermeket szült, akik időközben felnőttek...

Egyszer a férjét értesítették a hozzátartózói, hogy jöjjön haza a munkahelyéről, mert valami baj történt az asszonnyal....

A férj hívő volt, de otthagyta az egyházat évekkel azelőtt az eset előtt....

Hazatérve szembesült a " bajjal".....

Az asszony a fürdőszobába zárkózott, a működő mosógépet tusolta és kiáltotta, hogy megtisztítja isten oltárát, persze leégett... a mosógép...

Amikor a férj beszólt neki, hogy nyissa ki az ajtót, akkor az asszony megkérdezte, hogy ki az, a férjed vagyok volt a válasz!

Csak Jézusnak nyitok ajtót, mondta határozottan...

A férj se volt rest, mondta, ő a Jézus..., na akkor kinyílt az ajtó...

A feleségnek zavaros volt a tekintete... és kijelentette, hogy ő teherbe esett és szíve alatt hordja a kis Jézust....

Érted a történetet?

Később kiderült, hogy az asszony ugyan mélyen vallásos, de középsúlyos fűlgyulladása volt, hangokat hallott, amit isteni sugallatnak vélt a saját képzelőerejével egy kis világot teremtett magának, persze volt ott depresszió, és lelkizavar rendesen...
A psziciátrián nagyon beijedt...

A férj adott neki időnként nyugtatókat, kivizsgálásokra vitte, ahol kiderült a fülgyulladása is..., hároman fogták le, hogy kikaparják a bekövesedett zsiradékot, mert valamiért nagyon keskeny a hallójárata és időnként ki kellett volna mosatnia!

A középkorban kivégezték volna?

Egyháza nem tudom hogyan fogadta, de sokáig idegenkedtek tőle, még a lelkésze is..., hátha a sátán szállta volna meg?

Nem álltak mellé, csak a férje!

Azóta jól vannak, jár tovább a gyülekezetbe...., bizonyára rájött, hogy kire számíthat igazán, de elszakadni nem tudna onnan!
Előzmény: ÜGYI2 (526)