Csak kutyafuttaban par valasz mert sietnem kell.
A gyogyszerkombinaciokat nem szeretem, persze en nem az amugy is fix dozisu hormonterapiakra gondoltam, azokkal semmi tapasztalatom, hanem a vernyomas csokkentesre hasznalt gyogyszerekre, amiket kulon-kulon hetekig kell adagolni, dozis valtoztatgatni mire sikerul beallitani a vernyomast, ugyanez kombinacioval, a
beteg rosszul erzi magat es nem tudod hogy melyik komponenstol.
Kiserletezni terhes nokon, nyilvan nem lehet es nem is akarok belefolyni a mestersegedbe mert lovesem sincs hozza de pl. a thalidomid ugy sem lett volna, ha nem akartak volna egy elviselheto kellemetlenseget mindenkeppen gyogyszerrel kezelni. Ami persze nagyon jol jott a gyogyszergyarnak...egy ideig.
Picsfalva Usarol- na ez egy oriasi tevedes. A leglelkiismeretlenbb "beteggyarakat" eppen a legfelkapottabb orvosi centrumokban talalom.
EKG: fel ora volt, na nem az elemzes, az egy perc. Hanem amig a novernek sikerult az elektrodakat a lyuksoros gumiszalaggal egyenkent rogziteni. Mire felrakta a harmadikat leesett az elso. Fel nem tudom fogni, hogy hasznalhattak ezt a konstrukciot egy surgossegi osztalyon. Es foleg milyen beteganyagon.
Centrifuga fordulatszam...hat kinek kene tudni, ha nem a novernek? O dolgozik vele, nem?