.ETNA. Creative Commons License 2009.10.24 0 0 335
Szerintem is nagyon megéri a "tanulópénz"-t, ez valóban kedvező ár. A használati utasítást pedig ne bánd annyira, ahogy itt már korábban is írtam, pl. az öcsémék a Corában, itthon vásárolt gépük h.utasításában szereplő egyik receptet sem tudták használni:-))

Kis német nyelvtudással, internetes szótárral stb. rá lehet jönni, hogy melyik program micsoda, általában rögtön az 1. program a normál kenyérsütő (ált. 3óra50perc körül), ezen kívül talán még a gyors program (ami rövidített változat, de a kenyér szintén fini) és a tészta programot lenne jó megtalálni rajta (ha szerencséd van kiírja a progi német nevét is a kijelzőn), mert ezen lehet csak keleszteni-dagasztani pl. lángos, vagy pizza alapanyagot. A többi progira nem is igazán van szükség.
Azt hiszem, ha valamelyik korábbi hsz-ből a normál kenyérhez megadott recept felét csinálod meg, "első-kenyérként", nagy gond nem lehet:-)

Alapvetően a kenyérsütőgépek általában nagyon egyszerű elven működő kis készülékek, szerintem használati utasítás nélkül sem lehet elrontani a gépet.

A gépen biztosan lesz választás (wahl - németül) gomb, s valamilyen - ált. digitális - kijelző, amin elindul visszafelé a számolás. Ha máshonnan nem is, hát az így kiírt időből, órából-percből rá lehet jönni, hogy melyik milyen program.

Ha valahol megakadsz írj, ha tudok, szívesen segítek!
Előzmény: Jani71 (334)