tehtube Creative Commons License 2009.10.24 0 0 10597

Tegnap megvolt a pozsonyi Steve Gadd - JoeyDe koncert. Elég későn (1/41) jutottak kezdéshez, ez a szervezők ügyetlensége. Több egyéb fesztiválkoncerten ott az óra a színpadon befelé, hogyha a zenész tovább zenél, akkor azért meghatározott összeget/perc FIZET.

Sztenderdekből, nagyon laza előadásmóddal nyomták. Pl. Bye Bye Blackbird, Back At The Chicken Shack. A lazaság továbbá nagyon szellős hanxereléssel párosult.

A hardver vonalból Key-B duó. Rossznak nem volt rossz a hangja (kivéve a nyávogós v3-at, mert az igen), de igazán jó sem. Amit a Key-B soloval itthon megtapasztaltam, pont azt kaptam. Van mélye, magasa, jó keyclick, de akkor is szűk a hangkép, mintha egy csövön át néznénk előre. Jól lehetett hallani a legerősebb korábbi kritikámat, hogy a legfelső oktáv lassan szólal meg, fut fel.

Felvettem az egész anyagot onnan, ahol a fényképeket is készítettem, vagyis elölről, középről. Nem volt könnyű látni, mert túlzásba vitték a hivatalos kamerák és operatőröxámát. (színpad előtt 2 álló, 2 gém, bent 2 vállon, hátul 3) Viszont megtudtam hogy elég kompletten le szokták adni ezeket a koncerteket néhány hónap elmúltával a szlovák tévében.

Előzmény: tehtube (10505)