sonka ur Creative Commons License 2009.10.22 0 0 10586

tehtube! Köszi, hogy ott voltál ma Misinél, örültem neki! Nagyon nagy királyság ez a hevederrel rögzíthető szállítmányozási-erőátviteli-logisztikai gépezet a hangszeren!:) Persze annyira föl voltunk spanolva mindannyian, hogy persze hogy ott maradt Misinél a hátizsákom, meg a másik táskám... Már a próbateremben voltunk, mikor fény derült a dologra, így küldenem kellett érte egy csomagszállítós taxit... De ez semmit nem vett el életem egyik legszebb napjából. Beüzemeltük a próbateremben, és már leslie nélkül, a Yamaha énekmotyón úgy szólt, hogy lefostuk a bokánkat. Csak azt a pár beragadós billentyűt kell bejáratnom valahogy jövő péntekig. De nagyon várom már, hogy hallhassam a 145-ös lacival! Holnap szépen lesuvickolom kívülről, gyönyörű lesz! Bár már most is gyönyörű!

Ja, majd el felejtettem mondani, a többieknek, csak, hogy tudják, miről hadoválok itt összevissza nagy örömömben: mai nappal boldog Hammond-tulajdonos lettem! Misi bácsitól megvettük az M3-asított M2-est! Akit esetleg érdekel, jövő pénteken, azaz okt. 30-án lesz az első éles bevetésünk a Wigwamban. Minden egyéb infó a www.cryfree.hu weboldalon. És mindenkinek köszönjük az egész zenekar nevében a gratulációkat, a Jon Lord szereplés kapcsán. Bár igazából nekem volt a legkisebb részem az egészben, de felejthetetlen élmény.:)