lejszlovitez Creative Commons License 2009.10.21 0 0 11747
Sziasztok

Nagyon erdekes dolog tortenet velem :) 2004 O1, nekem hullamzott a fekezes elso-hatso fektarcsa csere utan is meg valamennyire alltalam erezheto modon. Nnnna. :)

A fekezesrol annyit mondanek el eloljaroban, hogy olyan semilyen volt, ha csak ugy langyosan fekeztem akkor elegge be kellett nyomni hogy fogjon.,, mintha levegos lett volna. Szerelo szerint az teljesen jo ugy ahogy van. Vagyis olyan volt mintha egy ruhadarabot taposnek, olyan semilyen erzes nem volt, csak a hullamzo fura fekhatas, amit persze rajtam kivul senki sem erzett.... :)
Tegnap voltam muszakiztatni a kocsit. Bealltak vele a merore, jol megrangattak, megcsinaltak a fekezeseket is. A kocsihoz amugy nem nyultak, vegig az orrom elott tortent minden. Miutan elindultam vele azt vettem eszre, hogy a fek baromira fent fog. Es nagyon harap. Amint hozza erek mar szinte kapaszkodnom is kell, hogy ne essek ki elore. Ezt a kocsit en vezettem mikor meg zsir uj volt, na akkor volt ilyen, hogy picit hozzaerve is nagyon fogott. Es most megint ilyen, es ami a legviccesebb, eddig nem vettem eszre a hullamzo fekezest. El nem tudom kepzelni, hogy mi valtozhatott. Az biztos, hogy jol megrangattak a vizsgan, amikor a hatso feket neztek a fekezesnel csak ugy sulyedt lefele a kocsi hatulja. Csak pislogtam... :)
Szoval most baromi jo lett a fek, eros, es nem hullamzik. Mintha az egesz fekrendszert kicsereltek volna. Nem tudom ez igy marad-e, vagy visszapuhul...

Szerintetek mi a fene tortenhetett vele? Eddig tenyleg olyan semilyen volt, most meg olyan fickos na :)

koszi

vl