ÚjraVectra Creative Commons License 2009.10.19 0 0 8677
Most már én is egyre kíváncsibb vagyok. Kihozott nekem 7.3-as átlagfogyasztást, és a pillanatnyi fogy. is 20-30%-kal kevesebb ezen a kijelzőn, mint a régin. Remélem kalibrálni is lehet, mert nagyon ráférne. Megvásárlás óta írom a tankolást meg egyebeket, 11915Km 1048L benzinnel, ez ugye 8,796 L/100Km-es fogyasztás. 2000-es moci, automata váltóval nem is olyan rossz, és 100% valós. Az előző kijelző 9,2-t hozott olyan 8000Km átlagában. A 0,4 eltérés belefér, de a mostani siralmas. A megtett út értékek teljesen azonosak a km-óra és a kijelző viszonylatában (persze ez érthető, minden bizonnyal ugyanattól a jeladótól veszik az infót), de a gps-szel is nagyvonalakban megegyezik, tehát korrekt. Az elfogyasztott benzinben nagyot téved a mostani kijelző, amiből arra gondolok, hogy vagy többféle benzinátfolyás jeladó létezik a Vectrákhoz - ami nem valószínű -, vagy meg kellene tanítani a hülye csippet, de arról nem ír a nagykönyv, hogy hogyan lehet. Szóval tech2-es kalibrálásnak örülnék a leginkább, de szerda délutánra talán kiderül.
Előzmény: veciv6 (8648)