Csillaghegy nem játszik? Tudom, hidegebb az átlagnál, de pár hossz után be lehet menni a szaunába, aztán da capo. Igen hasznos a hideg-meleg váltogatás, a kapillárisokat rendbeteszi, az érszűkület prevenciójára szvsz nincs is annál jobb.
Még a Komjádi lehet alternatíva, az jóval melegebb vizű. A Lukácsot nem szeretem, mert cipővel mászkálnak a medenceteret körbevevő részeken is, ahol a kabinok meg a hajszárítók vannak. A cipőkön behozott koszt aztán a papucsos vendégek viszik tovább a medencék közvetlen közelébe. Broáf. Nincsen rendesen megoldva, hogy a felöltözött, cipős vendégek számára a hajszárítás már teljesen külön helyen legyen. A Gelázs bérlet ára meg horror. Onnét muszáj volt elszoknom pár éve. Viszont, ha jársz arra, a Ménesinél jó volt még pár éve az állig. főisk. uszija, csak ajánlani tudom. Alighanem oda fogok átszokni, csak lenne már normálisan járható a város!
Persze, a csúcs az Erzsébet híd budai hídfőjénél levő, a Rudassal átellenben, a híd északi részén található fürdő lenne, a Rácz. Öt éve totojáznak vele! (http://termalfurdo.hu/index.php?p=cikk&id=36) S ha így megy tovább, akkor megfizethetetlen lesz. :-(
Csak abban reménykedhetünk, hogy a turizmus a válság miatt visszaesik, és a luxusszállóból nem lesz elég vendég, tehát rá lesznek szorulva a napi belépősökre meg a bérletesekre. Azt nem bánnám, ha kicsit drágább lenne az átlagnál, mert elvégre egy szupi uszi nem hajléktalanmosdató, de azt sem szeretném, hogy rámenjen a bérletre egy fél minimálbér...
Csót:
b