4umos Creative Commons License 2009.10.17 0 0 2930

ez már örök téma úgy látszik. az októberi hammer world magazinban szereplő interjúban is megkérdezik mustaine-től, h hallgatta-e már a death magnetic-et. és az interjút nem egy nevenincs senki készítette vele, hanem mike wall. de egyébként ugyanebben az interjúban mustaine maga is elmondja, h ez az egész igazából újságírói kérdés dolga, és a sajtó fújja így fel az egészet.

egyébként először mustaine azt válaszolja a death magneticről, h jó lemez, de nem elég metallicás. aztán később korrigál, valami olyasmivel, h most mit mondhatott volna egy ilyen kérdésre? és a következő mondata, amivel zárul az interjú: (pontosan idézem) "Azt, hogy életemben nem hallottam még ilyen jó lemezt? Azt úgysem hinné el senki!"

azért ez elég nagy elismerés részéről, én úgy érzem.

a norvég interjú meg tényleg genyó módon van megvágva, nem is csodálom, h mustaine, ez az. azt meg végképp nem tudom, h van-e ennek valami technikai elnevezés olyanokat írogatott első reakciójában be a fórumba, h kórházban juttatom a csávót! :DDDD persze az már megint más kérdés, h nő volt az interjút készítő, meg utólag mustaine elismerte, h csak viccelt stb. :)))))))))))))))

Az ENDGAME meg nálam totál beérett, nálam is első helyen van, akár csak a hammer world októberi hangpróbájának a listáján! egyre több finom apróságot hallok ki, most még minden egyes meghallgatás után. jelenleg az a gitárrész (igazi csemege szerintem) jön be pl. 44 minutes-ben 1:01-nél a refrén előtt, ahogy szakaszosan végigtolja a pengetőt a húron. legalább is én úgy veszem ki, h ez a hang, ez az. azt meg végképp nem tudom, h ennek van-e vmi technikai elnevezése.

Előzmény: Atom-anti (2928)