Perillustris Creative Commons License 2009.10.15 0 0 647
A fórumokba nagyobb eséllyel írnak rossz tapasztalatokról, ezért óvatosan kell bánni az ítélettel. Szerintem régen sem voltak rosszak az Ariston hűtők, ám mióta Hotpoint-Ariston (H-A) név alatt fut a márka, azóta még jobb lett, s a formatervezésre is jó hatással volt az egyesülés, különösen a belső elosztásra. Három hétig bújtam a hazai és külföldi fórumokat nemrég, nem volt olyan márka, amit ne húzott volna le valaki. Persze a nagy számok törvénye miatt ez természetes, bár az arányok valamit biztosan mutatnak, igaz, a tényleges eladási számokat nem ismerjük ehhez.

Mindent összevetve jómagam egy H-A MBM 1821 VWB mellett döntöttem. Nagyon praktikus és higiénikus a jégkockakészítője, s ami az egyik döntő érv volt, hogy az ajtóban lévő legalső polc az átlagosnál csaknem kétszer akkora. Mindig utáltam bepréselni a nagyobb palackokat a régi hűtőinkbe. Ennek jótékony hatása, hogy a hűtőrész aljába egy hatalmas zöldségtartó rekesz jutott. Pure Wind-os, jól hűt (2-es fokozaton használjuk), halk.
Előzmény: janeeka (644)