Fasza.
Én is sok ilyennel találkozok. Az esetek 90%-ban gyujtásproblémából adodik a rángatás. Észre nem vett repedés az új gyertyán, áthúzó kábelek (mint a te esetedben) nem megfelelő gyertyahézag. Ezek a problémák egyenként is leterhelik a trafót oly annyira, hogy annak a szigetelése nem birja a terhelést és belülröl húz át . Rángatás melett elöjön a puffogás is ami további apró hibákkal bosszantja a tulajdonost (Lelött vákumcsövek átlukadt fékrásegítő stb).
Pl Tavasszal jött egy ürge, hogy puffog rángat mindenhol járt már rajtunk kivűl.
Segítsek neki.
Mondom jó. Otthagyta bámulom állítom mérem semmi jó. Ellenőrzés gyrtyahézag stb.....
Minen ok akkor jö a fars levegő. Nem értem fel rendesen az autót és ilyenkor felmászok rá. Megfogtam a mszívocsövet, hogy felsegítsem magam ahogy szoktam és erre az felnyílt. Na ott volt a hiba!
Addig addig puffogott mig szétlötte a szívocsövet és mikor járt a motor magára szivta és mozdithatatlan volt.
Ez is egy ilyen bosszanto lép hogy észreveszed hiba volt.
Most hivott az ismerősöm aki megvette az explorert reggel. Azt hittem valami baj van.
Felveszem a telefont és mondja hogy tökre örül, hogy ennyi pénzért megvette a kocsimat sokkal jobb vele utazni mint sokkal drágább autokkal.
Mondom neki hát ez Usa: