dihacs Creative Commons License 2009.10.14 0 0 2164
Viszonylag hideg helyen tartom, olyan 10c- fok körül.

Igen, kényelmi szempont mindenképpen, hogy akkor veszel ki belőle, mikor kell,
nem kell visszazárni, mégsem romlik meg.
Volt olyan, hogy tavasszal ami megmaradt, sajnáltam kiönteni, beletettem a mara-
dékot befőttes üvegbe, gondolván hogy még elfogy, ősszel még gyönyörű volt,
mégis kiöntésre került, mert ott volt a következő évi!

Arra kell vigyázni, hogy le legyen nyomva a lé alá. Én 15l-es műanyag edénybe
teszem el, és jobb híján üres befőttesüveget teszek rá, míg magába szívja az íz-
anyagokat, ez az utolsó bedobált anyag után kb 2-3 hét. Kb ennyi idő után
fogyasztható is. Utána már nem kell nehezék!
Előzmény: kiwancsi (2162)