Krizsu Creative Commons License 2009.10.13 0 0 2832

Már izgultam mert eltüntél kis időre:))))) Örülök hogy jól vagytok. Pont ma voltam NST.-n , és a multkorival ellentétben most tökre ficánkolt a kisfiam:))) a kiértékelő doki, meg nem nagyon fogta fel hogy nem kell értékelni, csak kiadni a leletet és megyek vele a saját fogadott dokimhoz és majd ő értékel, dafke behívott, a lelet jó volt, a magzatmozgás számolásos papírba meg belekötött hogy kevés a mozgás, aztán mondtam neki hogy a védőnő aki adta a mozgásszámlálós papírt kihangsúlyozta hogy a csuklás nem mozgás, és csak és kizárólag a nagyon ütős nagy magzatmozgás számít és abból várjam ki a 10.-et, én barom így csináltam és így átlag 2 órán belül jött össze a 10.....ezt látva a doki kiakadt és azonnal küldött ultrahangra, és kiadta hogy holnap menjek kontrollra meg minden:((( Hiába magyaráztam hogy ha úgy csinálom ahogy ő monja hogy minden kis moccanás számít akkor fél óra alatt meg is van az egész cirkusz...ő csak mondta ...mondta, és olyan marha pokróc stílusban hogy nem sok tartott vissza attól hogy elküldjem valahová.....tök pipa lettem rá és felmentem a dokimhoz hogy most akkor mesélje már el ő hogy mi a helyzet , szerencsére lejött velem , ultrahangon megnézte a tököst, mindent rendben talált, és így csak pénteken kell mennem újra, a lepény érettsége miatt mert az 3.-as ,és a baba is nagy 3300gr kb, és nincs kizárva hogy előbb jön  amit mondjuk már nem is nagyon bánnék, már sehogy se jó, nehéz felkelni, a keresztcsontom és a belsőm nagyon igyekszik kiszakadni (legalábbis úgy fáj)....szóval , nagyon várom már hogy kibújjon :))))

Szélvihar itt is, és nem szűnik sajna , bár most nehezen fúj el holmi szél:)))Bepakolva nekem is minden , biztos ami biztos:)))!! Kitartás neked is , örülök hogy jól vagytok, kiváncsi vagyok mikor jön a babád, a dokim most azt mondta hogy egy front elég sokat tehet ez ügyben:))))

(36+6)

Előzmény: coriella (2831)