Pillangó szavaiban nem érzem egyértelműen az IGEN-lést (sőt). Ezt az utolsó bekezdésre alapozom, ahol a 23o esélyeit taglalja :) Remélem ismerem annyira, hogy nem az aktuális helyezés fontosabb számára, mint inkább a +/- vagy a %-os mutató. A bátor játékkal egyetértek adott helyzetekben (na ez már lehet, hogy kevésbe jellemző pl. rám).
Andrással tudok egyetérteni, számomra a legnagyobb kérdés a 660-as emelés megadása volt. Ott már rég nem kellett volna játékban lennie. Ami flop után történt az már "talán" egy kivédhetetlen következmény volt, ha már elhatározta, hogy játékban marad a K10s-sel.
Amiért ezeket a írásaimat be szoktam írni, az inkább azt a célt szolgálja, hogy esetleg ez az OFF topik a játék elemzésére is szolgáljon, hátha valakik reagálnak rá, mint most is (és nem mások kritizálása céljából készülnek).
Akkor egy kérdés: ki milyen laptartományba tette volna Mr.Zs-t (a játékát részint ismerve, tehát nem a 67s-re gondolok) a 660-as emelése után, amely után esetleg a magadás egy indokolt / elfogadható lépés lett volna.
Véleményem:
- számomra egyetlen ilyen a 10 pár alatti közepes párok (mondjuk max. 77-99-ig), de már az is kérdőjeles számomra, hiszen itt csak max. a dobatás lehetett volna a cél, vagy az eltökélt all-in flop után, hiszen flopra elég nagy valószínűséggel jött volna 1 vagy 2 nagyobb lap. Mondjuk én ezekre a lapokra vagy preflop all-in vagy a 270 magadását léptem volna.
- Mi lehet még: az AA, KK egyértelmű dobás (élő játékban biztos :) ). Az AK, QQ, JJ, 1010, A10 esetén nagyon hozzávetőlegesen (3 lap) 18% az esély, hogy jobban fog állni flopra, mint Mr.Zs. Ennek a Pot Odds-a igencsak negatívnak tűnik.
- Talán még marad egyedül az AQ (AJ), ahol 2 szabad lappal lehet valamit keresni flopon.
Kíváncsi lennék mások véleményére is.