Fogok par fenykepet feltenni arrol, hogy miket gyujtok csak idom legyen. A hozzajuk fuzodo tortenetek nekem nagyon erdekesek, persze nem valoszinu, hogy mindenkinek. De eloljaroban, hogy mim van? Csaladi szabadkomuves relikviak a 20-as evektol kezdve, a masodik vilaghaboru alatt kiadott brossurak es szimbolumok. Kulon tortenet de nemreg tudtam meg egy itteni amerikai szabadkomuves mester segitsegevel, hogy nagyapam is szabadkomuves mester volt. Nagyon-nagyon buszke vagyok ra.
Aztan apukam stetoszkopja (orvos volt) amelynek valamikor a nyolcvanas evekben letorott a bakelit tolcserje es o egy nagy fagombbal potolta. Hihetetlen de o hallott is vele. Ellenben soha nem tudott hozzaszokni a modern fonendoszkopokhoz.
18-19. szazad eleji konyvek, koztuk egy jogi tankonyv. Oskiadasok.
Mindenert faj a szivem ami regi es nem vihetem haza. sajnos kicsi a lakas. Nemreg setaltunk Denverben es egy lakatlan hazat talaltunk, kesobb megneztem a regiszterben, 1885-ben epitettek. Az ablakokon belesve jol lathato volt egy legalabb 80 eves tuzhely, amiert ott helyben meg akartam venni az egesz hazat. Sajnos nem elado. Eredeti faburkolat es pianino. Istenem hacsak bemehetnek korulnezni)))