Törölt nick Creative Commons License 2009.10.12 0 0 44388

Van egy nagyon furcsa gyujtemenyem. Nem tudom, hogy van-e meg rajtam kivul valaki aki ilyesmit gyujt - lejart gyogyszereket.

A dolog ugy kezdodott, hogy apukam, mint minden becsuletes magyar ember egesz gyogyszerlegiot tartott otthon, hatha valamire valamikor kell majd. Gyogyszert soha nem dobott ki, akkor sem ha lejart, pontosabban soha nem is nezte senki a lejarati idot. Egyszer, 1984 tajan amikor par napra elutazott otthonrol, anyukam kifejezett keresere atneztem a gyogyszerszekrenyt es kidobtam a regieket. Aztan 2001-ben az USAba koltoztem es mivel a gyogyszerek nagy reszet ma is otthonrol szerzem be kertem apukamat, hogy kuldene nekem ezt meg azt. Megerkezett a kis csomag, magnokazettanak alcazva nehogy fennakadjon a vamon es kicsomagoltam belole par 1985-ben lejart gyogyszert. Nem volt szivem kidobni. Azota gyujtogetem innet onnet a regi, lejart gyogyszereket. nehez hozzajutni de pl. egyszer kanadabol egy rokon furdoszobaszekrenyebol sikerult megmentenem nehany valoszinuleg 60-as evekbeli OTC szert, ezt a doboz alapjan gondolom mert a gyogyszergyar nem letezik mar es a gyartasi szambol nem tudok rajonni a datumra.

Előzmény: Mr Spock (44386)