balazs2008 Creative Commons License 2009.10.11 0 0 574
Az utastájékoztató rendszer mindig tud újat mutatni:

Most este az LMG-135-ösön utaztam, mint 31-es busz. A külső kijelző persze sötét volt. A belső kijelző viszont "működött", de az alsó piros sávban, ahol a megállókat szokta kiírni a rendszer, az volt kiírva, hogy "Egyéb útvonalak". És az egész úton ezt lehetett látni...! Ezt a kiírást még nem láttam! :)

Amúgy a Mihály-napi vásár miatti tereléseket egész jól megoldotta a DKV. Mert ők feltöltötték az elterelt útvonalakat a buszokra. Más kérdés, hogy a sofőrők egy része persze nem az elterelt, hanem az eredeti útvonalat állította be a kijelzőre. Amúgy valaki meg tudja mondani, hogy a viszonylatszám alatti kis "piszok" az mi volt a külső kijelzőn? Én több 35Y-os alatt láttam ezt a "piszkot". Olvastam már a társfórumon, hogy "n" betű van ott, én "d"-nek láttam. Nem tudom melyik van ott tényleg, de akármelyik is legyen valaki meg tudja magyarázni, hogy mit jelent az a jelölés? És egyébként miért nem lehetett úgy megoldani mint az ideiglenes 15-ösnél? Hogy ugyanúgy 15-öst ír ki, de mégis az ideiglenes van kijelezve? Előre is köszi a válaszokat! :))