Mr Spock Creative Commons License 2009.10.11 0 0 44361
Te mint orvos ismersz-e egy olyan terapiat amelyel sikeresen es folytatolagosan ra lehet szoktatni a pedofiliket a kis vasut epitesere ? :)) Zehaz konkreten szerinted mit kellene csinalnia a torvenyhozonak ? Meg ugye nem tartunk ott hogy a pedofiliaert (az europai taresadalomban ) halal buntetest osztjanak ki. Pedig egy ilyen visceralt hajlam nem javul a bortonbe,nem lesz enyhebb es felgerjedeseikbe nem tartjak maguk eloztt a butetstol valo felelmet.. EWz egy oylan dillema amit nem tud a tarsadalom egyelore helyesen megoldani

Ezt ugyan fr2-nak irtad, de gondolom nekem lett szanva.

A temaban tobb kerdes talalkozik egy pontban.

1. A paraphiliak kozul (definicio itt talalhato) mitol lett a homoszexualitas eltorolve? Kerdezem en, miert nyilvanitjak betegsegnek azt, ha valaki obscene telefonhivasokat csinal, de azt nem ha arra vágyik hogy a egynemu baratja seggebe dugja a farkat (bocsanat a nyelvezetert)? Fr2-nek mar tobbszor emlitettem, hogy engem nem maga a kerdes zavar, hanem az amerikai torvenyek double standard-je.

2. Nem hiszem el, hogy tenyleg olyan sulyos pszichologiai elvaltozasokat okoz egy fiatalkoru szexualis felizgatasa. Hiszen egymas kozott (egeszen fiatal gyerekek IS) rendszeresen csinaljak. Mitol lett ez ilyen NAGY ÜGY, amiert egyesek eletfogytiglani bortonert kiabalnak, masok meg egyenesen kiherélésért?

3. Szerintem az, aki egyenesen egy olyan szituacioba helyezni a sajat gyereket, ahol nagyobb az atlag valoszinuseg, hogy valami ilyesmibe belekeveredhet valaki, kozel annyira felelos mint aki vegrehajtotta a cselekedetet. Hiszen te magad emlitetted, hogy hogy kerult oda a 13 eves lany (a Polanski tarsasagba). Teljesen igazad volt.

4. A tombolo feminizmus kozepette, azert oda kellene figyelni termeszetes es jozan esz dolgokra is. Emlekszel a Mike Tyson ugyre? Ahol valami nő ejjel 3-kor felment Tyson szalloda szobajaba, es kesobb nemi eroszakkal vadolta Tyson-t, aki tobb ev bortont kapott ezert. Nem kellene esetleg olyasmit is beszamitani a torvenyekbe, hogy ha nem akarod hogy oroszlanok megtamadjanak, ne menj be az oroszlanketrecbe? Vagy ha nincs jo egyensulyerzeked, ne legyel koteltancos?

Hova halad ez az egesz? Oda, hogy minden nemi kozosules elott egy irott szerzodest kell majd kotni a felek kozott minden egyes aktus elott (hiszen most mar hazassagon belul is letezik nemi eroszak). Es le kell igazolni egymast, biztosra venni hogy a lany nem 17 eves hanem 18.5? Tenyleg ez a helyes jogi iranyvonal szerinted?
Előzmény: Mumu (44356)