Mr Spock
2009.10.11
|
|
0 0
44359
|
Kezdem a vegen. Etnikai, antropologiai, kulturalis szempontokbol lehet sajnalkozni azon, hogy egyre kevesebb lesz a nemet, angol, francia, magyar...stb es egyre tobb az afrikai. De gyakorlatilag ez tortenik, ez egy eppen olyan folyamat, mint az okori kis nepek kihalasa, beolvadasa a nagyobb nepekbe, vagy bizonyos torzsek teljes eltunese, beolvadasa az oket korulvevo kornyezetbe.Na igen, ez tenyleg igy volt. Ami szinten volt az a romai birodalom kihalasa. Gondolom nem kell reszleteznem, hogy az okori Romaban mifele jelentos haladas tortent, es miutan szetesett, ugyebar semmi nem tortent kb 1000 even keresztul haladas ugyben. Szerintem nehez ezt egy vallranditassal elintezni. A kondomosztasrol es a pedofiliarol, 13 eves lanyok ritkan vonzodnak 50 eves pasasokhoz, ilyen esetekben szinte mindig szerepet jatszik az eroszak vagy egyes nepeknel a szuloi kovetelmeny (eladjak a lanyt). A torvenyen nem lehet valtoztatni,...Minden torvenyen lehet valtoztatni. Ismetlem, tobbedszer. En hajlando vagyok akarmelyik oldalra allni ebben a vitaban. Ami engem zavar az a double standard, nem az egyes reszletek. Mindenki tud mindenre ebben a temaban peldakat felhozni. Es vegul az aberralt nagymamakrol akik sajat fiatalsagukat kapjak vissza a gyerekuk gyerekeben, erre mondanam, hogy go and get a life! A gyerek ne az anyjanak szuljon.A gyereknek nyilvanvaloan soha nem az az eredeti szandeka :). |
Előzmény: Törölt nick (44353)
|
|