Mumu Creative Commons License 2009.10.11 0 0 44349

Ha figyelmesen elolvasod amit irtam lathatod egylatalan nem mentegettem sot ha akrod ide irom hogy utalom a pasast meg Nasztja Kinszkij idejebol..

Csak hogy jogazs vagyok es irtam abbaol a szempontbol ellemezem a dolgot (kulonben azert is hoztam fel a temat hoyg reagaljatok mert Ti ezt mas szemszopgbol lathatjatok ) es igy minen szempontotfigyelembe kell tartani..azt ak mit k en eloadtam az termeszetsen nem kepviseltetek.. Egy ugy legtobbszor igen komplex egxmasnak elelntmondo aspektusoakt is felhoz  azart van a contradictionalis eljaras (ellentmondo eljaras) hiogy  az ervek eszrevetelek korulmenyek eloadasa utkozon..

A tett az Polanskie (de nem azert mert zsido ez inkabb katholikus papi sport amenyire az utolso evek hirei mutatjak-irorszagi,bostoni,ausztriai peldakkal ) de a kerito szerep (ami nelkul ez az eset nem jott volna letre) az masoke..a bun merteke kulonbozo a letrehozas szerepe,az erdek,a cel alapjan) Tegd is megkerdeznelek megegyszer:

-egyontetuen es minen esetben bunnek tartod a pedofiliat ? vagy egyes esetekben  beteges ellenalhatatlan hajlamnak ? Hogyan lehet tarsadalmi veszelyezetseget  csokenteni ? Eletogytiglani elzaras borton vagy intzet? Kenyszerkezeles de akkor milyen: kasztarcio de az eleg-e a pedogil tet elkerulesere?

Előzmény: Kobzar (44338)