sutyi66 Creative Commons License 2009.10.11 0 0 99

10 éve biztos hogy nekünk is van. Amit csak lehet, mindent benne főzök. Levesek : hús, bab, lencse. Pörköltek, húsos káposztát, kocsonyát. És mindig megalszik!! A lé mennyisége, mennyi benne a bűrke, fokhagymától függ hogy aldjon. ( a sima velőscsont leves is kocsonyás ).

Ha a " fütyülője " kivan tisztítva, és a helyén van, nem szabad hogy  " robbanjon " a készülék.

Mert nem nyitogatjuk gyakran, az íz, illat az ételbe marad, nem kell zep... ter edény. Ja és a húsleves első levét azt a ronda fekete habosat leöntöm. Erre a célra egy régi fazék van használatba. Talán 1 percig hagyom forrni.

Hideg vízzel lemosom, és mindig meleg vízzel teszem fel a kuktába minden fűszer, zöldséggel együtt. És nem kell annyit sikálni az edényt.