Sziasztok!
Sajnos, a KK különböző okokra hivatkozva halogatja az újabb SzVB ellenőrzés időpontját... Elvileg jövő héten már "biztosan" megyünk. Úgyhogy sajnos, egyelőre bővebb információt nem tudok adni. Addig is kértünk írásban információt, de a könyvelő szabadságára hivatkozva nem küldik meg, "majd jövő héten".
Annyit azért elértünk - ha jól értettem a lenti cikket, ehhez van is jogunk -, hogy a KK a saját járandóságát egyelőre nem veheti fel, amíg nem hozzák rendbe a dolgainkat, amit pedig nyilván mi ítélünk majd meg.
A közgyűléstől függetlenül lehet találkozni, hogy legalább megvitassunk pár dolgot előre. Én támogatom, már csak abból a szempontból is, hogy már jónéhányan írtátok, hogy utánajártak más KK-nak és ezeket jó volna összeszedni.
Annyit látok, hogy ha továbbra is nagy gebasz van az anyagiak körül (kiderül jövő héten), akkor nagyon agilis új cég kell (gyors és hatékony), hogy az átvétel mielőbb megtörténjen! Én magam a jogi útra terelést is fontolgatom már, de nyilván ezt is át kell beszélnünk, hiszen ennek további költségei lehetnek.
Üdv.