ZE
2009.10.07
|
|
0 0
37
|
Általában nem, csak a sima forralt bor fűszerezés, némi vízzel felöntve, mert gyerekek is vannak (én tudom, hogy az alkoholtartalom elég gyorsan elpárolog, de az anyukát ez nem nyugtatja meg...). A sűrítés egyébként nekem is eszembe jutott, csak ahhoz le kéne szűrni a lét, hogy a fűszerek ne kerüljenek bele az öntetbe, erre a szűréses pancsolásra meg -be kell ismerjem- lusta vagyok, ráadásul plusz mosogatni való is :-)) A Vörösbor-szilva kombót olvasva megnyaltam a szám szélét, azt hiszem, a következő alkalommal kipróbálom... Ja, gyümölcsként az esetek jelentős részében meggy kerül a felfújtba nálam, vagy (esetleg és...) mazsola -- anyósom barackot, hámozott és felkockázott almát illetve körtét is szokott belerakni -- én jobban szeretem, ha van kontraszt az ízekben: édes kontra savanykás gyümölcs és (vagy) öntet. |
Előzmény: Zitka (36)
|
|