Ne haragudj, de nem unjátok még ezt az áskálódást? Fogadjátok már el, hogy mindenkinek megvan a kialakult baráti köre, ahogy Ti is, mások is leveleznek beszélgetnek magánban is. Nem kell mindenkit szeretni. Nem vagyunk már gyerekek, van annyi élettapasztalatunk, hogy ezen valahogy túl tudjunk lépni. Nem kellene sem a DEK-es sem más fórumot tönkre tenni az örökös bocs a szóért "cseszegetéssel". Ha valakinek gondja van a másikkal, akkor ott az e-mail, tessék neki megírni és ott megbeszélni a dolgokat és nem egymás ellen kellene az embereket uszítani. Ahogy Nektek is úgy másoknak is vannak megbeszélni valóik a fórumon kívül is és annak nem kell pont más szapulásának lennie. Gondolom Téged sem érdekelne ha valaki leírná itt a magánéleti dolgait. Pedig akik már ismerik egymást személyesen is, és jó barátságot kötöttek e-mailben vagy msn-en van hogy ezt is megbeszélik, de hát Ti is szoktatok levelezni, beszélgetni egymással fórumon kívül is.
Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett, de tényleg tele a hócipőm már ezzel az örökös cirkusszal, és most ne vedd ezt sértésnek kérlek, hiszen én csak kívülállóként írom ezt, de biztos vagyok benne, hogy többünknek akiknek nem kenyere a balhézás kínos már ez itt is és a Dek-esen is. Attól hogy nem szólunk hozzá még megvan a véleményünk és előbb vagy utóbb tele lesz ezzel a hócipőnk a (tudom ismétlem magamat) vitához hozzá nem szólóknak is. Azt pedig vegyétek már tudomásul hogy a fórum az mindenkié. Minél több emberke vesz rész benne annál színesebb.
Ha esetleg válaszolsz, akkor csak (ha nem esik az eső) holnap tudok reagálni akár itt akár az e-mailedre, mert ma a nagymamámat költöztetjük. Na és bocs a helyesírási hibákért is, de nagyon siettem, nem is akartam írni, csak olvasni, de egy kicsit most már betelt nálam is a pohár.