Az sns szellemi megfelelője itt a masírozó csapat.
Az sns-t pedig a szlovák választók bejuttatták a parlamentbe. A mi masírozóink (még) nincsenek ott.
Én úgy gondolom, hogy belügy lehet, hogy Franciaország mit kezd az arabjaival, és Németország a törökökkel. De hogy a mesterséges Szlovákia mit kezd a kitelepítések után is ott maradt több száz ezer magyarral, azt belügyként lehet kezelni Szolvákiában, ennek ellenére hanem igen magas prioritású stratégiai kérdés kell hogy legyen Magyarországon. És nagyon helyesen egyre inkább az is lesz:) Már az szdsz is kezdi felfedezni patrióta hajlamait.
Én úgy gondolom, hogy a világon mindent lehet, csak meg kell találni a módját.
Mmindent lehet, tulajdonképpen még fenyegetőzni is, csak egyelőre nincs érteleme, mert Magyarország ennyire gyenge nem volt még soha. De jön még kutyára dér, és az idő majd kiforogja. Ahogyan én látom, a világ változásának iránya Magyarországnak kedvez, a magyar adottságokat értékeli fel.
Azzal sem értek egyet, hogy Magyarország annyira el lenne szigetelve, és Szlovákia annyira kebelbarátja lenne mindenkinek. Ha így folytatják, Szlovákia lesz Európa büdösbunkója.