nickedez Creative Commons License 2009.10.06 0 0 11558
Értem-értem...!Értek én mindent, csak azt nem, hogy senki nem mondja egyöntetűen azt, hogy egy normális octavia MEGBÍZHATÓ eléggé ahhoz, hogy felvegyek rá hitelt!

Ha egy GSi most ennyibe kerülne, akkor az én tapasztalataimmal simán azt mondanám bárkinek, hogy vegyél fel rá még 0% önerővel is, mert komolyan egy forintot nem kell rá költeni (persze ha nem töröd meg hasonlók..!) és ez igaz bármelyik GSi -re... nagyon kevés a kivétel, egy nagyon jó konstrukció elnyűhetetlen kilóméterállás független motorral...! Meg is tartanám, ha nem lenne kicsi hurcibálni a családot meg az ismerősöket és lenne benne kicsivel több kényelmi extra..

A lényeg az, hogy egy octavia is képes-e erre? Legyen az O1 vagy O2 teljesen mindegy..!
Magyarul, ha felhívom az ismit, hogy na akkor itt van a 4-500.000Ft és volt skodás kereskedő révén keressen nekem egy szervízkönyves leinformálható, ismert előéletű octaviat! Akkor az képes lesz-e arra normális üzemeltetés mellett, hogy olaj, meg fékbetét csere és csókolom..?! (Jó meg mondjuk két évente egy nagyobb lehelletű szervíz)

Bírja ezt, egy 5-6-7 éves skoda octi úgy 6-7 évig?

Egyébként köszönöm mindenkinek megint a hozzászólásokat!